Service staat bij ons voorop!

Klachtenafhandeling bij Leno Deco

Bij Leno Deco vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze producten en dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat er iets misgaat en dat je een klacht hebt. We willen je graag verzekeren dat we elke klacht serieus nemen en ons best zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.

Hoe meld ik een klacht?

Als je een klacht hebt over een product of onze dienstverlening, kun je deze per e-mail sturen naar [email protected]. Vermeld hierbij duidelijk je naam, ordernummer en de aard van de klacht. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren op je klacht.

Hoe wordt mijn klacht afgehandeld?

We zullen altijd proberen om samen met jou tot een oplossing te komen die voor beide partijen acceptabel is. Als dat niet mogelijk blijkt, zullen we onze interne klachtenprocedure volgen. Dit houdt in dat je klacht wordt doorgegeven aan onze klachtenafdeling, die de klacht zal onderzoeken en binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie zal geven. Mocht er meer tijd nodig zijn voor onderzoek, dan zullen we je hierover informeren.

Wat als ik niet tevreden ben met de afhandeling van mijn klacht?

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. We hopen uiteraard dat het niet zo ver hoeft te komen en dat we er samen uit kunnen komen.

We streven ernaar om klachten snel en adequaat op te lossen. We willen benadrukken dat we open staan voor feedback en suggesties om onze dienstverlening te verbeteren. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als je vragen, opmerkingen of klachten hebt. We staan voor je klaar!